Skip to content

Despre noi

Mth modificat site
Logo bun 2022 cu simprit

Ani de experienta

Crestem impreuna

   Am luat decizia de a ne baza pe profesionalism și promptitudine încă de la început. Ne-am concentrat pe construirea de parteneriate de lungă durată care s-au bazat pe respect reciproc și încredere încă de la început. Clienții au beneficiat foarte mult de această stabilitate pe termen lung și ne-au inspirat să continuăm, să ridicăm ștacheta în ceea ce privește calitatea ofertelor noastre și ne-a propulsat până unde suntem astăzi în sectorul auto.

Perteneriate de incredere din 2016
Specialisti in identificari piese auto.
Laborator vopsele auto BASF Baslac 
Identificarea culorilor cu cu fotospectometru
Detailing auto
Acreditati ceramica 9H
Transport gratuit

Transport gratuit

Plati securizate

Plati securizate

Suport 24/7

Suport 24/7

Valorile noastre

Continuăm să lucrăm pentru atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus, în timp ce operaționalizăm fiecare nivel al companiei. Punem accent pe rezultate, suntem mândri de realizările noastre, de impulsul valoric și de ambiția noastră și suntem pregătiți în mod constant să depășim ceea ce se așteaptă de la noi de cei din jurul nostru.

Misiunea noastra

Scopul nostru este să atingem cel mai înalt grad de profesionalism pe piața din România alături de partenerii noștri. 

Obiectivele noastre principale sunt să câștigăm respectul consumatorilor noștri. Lucrăm continuu pentru a înțelege mai bine cerințele clienților, pentru a le oferi servicii speciale, soluții personalizate, o experiență satisfăcătoare și un raport preț-calitate rezonabil.

Logo bara internet

Eduard Constantinescu | fondator

500x5002